ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΧΡΗΣΤΕΣ

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Μέλη : 2348
Περιεχόμενο : 686
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 434953
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕκτύπωσηE-mail

Δείτε τι συμβαίνει στο σώμα σας όταν έχετε καταναλώσει Μπάμιες

Σύλλογος - Σύλλογος

Τελευταία Ενημέρωση στις 04 Δεκέμβριος 2015 Συντάχθηκε απο τον/την aacilos 04 Δεκέμβριος 2015

 

Οι μπάμιες είναι ένα από τα πιο θεραπευτικά λαχανικά. Μετά την ανάγνωση αυτού του άρθρου, είμαστε βέβαιοι ότι θα ξεκινήσετε χρησιμοποιώντας τις Μπάμιες ως μέρος της καθημερινής σας διατροφής.

Ο καρπός είναι μακρύς, τριχωτός, με γωνίες και μήκος από 5-15 εκατοστά και τρώγεται μόνο όταν είναι άγουρος. Το τοίχωμα του καρπού είναι σαρκώδες και βλεννώδες, ενώ, όταν ωριμάσει, ο καρπός γίνεται ξυλώδης.

Οι μπάμιες τρώγονται μαγειρεμένες, σκέτες ή με κρέας, γίνονται κονσέρβες ή τουρσί με πίκλες. Πριν μαγειρευτούν συνηθίζεται να μουλιάζονται σε ξύδι και νερό, προκειμένου να μην έχουν βλεννώδη υφή όταν τρώγονται.

Στις ΗΠΑ συνηθίζεται να τρώγονται και τηγανιτές ή σε ένα είδος «σούπας» με κρέας και μπάμιες που ονομάζεται «gumbo», ενώ σε μερικές χώρες τα σπόρια χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο του καφέ. Στις χώρες της ανατολής τα παλιά χρόνια χρησιμοποιούσαν τα φύλλα και τους άγουρους καρπούς για κατάπλασμα κατά του πόνου.

Περισσότερα: Δείτε τι συμβαίνει στο σώμα σας όταν έχετε καταναλώσει Μπάμιες

 

ΕκτύπωσηE-mail

Η εκτροφή των κουνελιών: Πόσο αποδίδουν σε κρέας, τι τρώνε, συμφέρει να ξεκινήσω;

Αρμενιοί - Ειδήσεις

Τελευταία Ενημέρωση στις 23 Νοέμβριος 2015 Συντάχθηκε απο τον/την aacilos 23 Νοέμβριος 2015

 

Τα κουνέλια απολαμβάνουν επίσης το καλαμποκάλευρο, το κουρκούτι (χυλό από αλεύρι), το ψωμί,
τον χυλό από καλαμποκάλευρο και τα φύλλα των οπωροφόρων δέντρων (π.χ. μουριά).
ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα φύλλα της πατατιάς και της τοματιάς είναι ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ για τα κουνέλια.
Μην αλλάζετε απότομα τη διατροφή των κουνελιών σας.
Καθαρές τροφές: Μη δίνετε στα κουνέλια σας λαχανικά που έχουν “ανάψει”, τροφή που έχει
ψεκαστεί με εντομοκτόνα και ζιζανιοκτόνα, χαλασμένες τροφές ή μουχλιασμένα άχυρα.
Τα κουνέλια πρέπει να ταϊζονται νωρίς το πρωί και αργά το απόγευμα. Το μεγαλύτερο μέρος
της τροφής πρέπει να δίνεται το απόγευμα. Μπορείτε να καλλιεργήσετε δική σας πράσινη
 

ΕκτύπωσηE-mail

Γέφυρα Ρίου Αντίρριου

Τελευταία Ενημέρωση στις 25 Οκτώβριος 2015 Συντάχθηκε απο τον/την aacilos 25 Οκτώβριος 2015

Γέφυρα Ρίου Αντίρριου

 

   

ΕκτύπωσηE-mail

Μυστικά για απολαυστικά ζυμαρικά

Γενικά - Γεύσεις

Τελευταία Ενημέρωση στις 16 Οκτώβριος 2015 Συντάχθηκε απο τον/την GStathopoulos 16 Οκτώβριος 2015

Μια καλοφτιαγμένη, χορταστική μακαρονάδα είναι ίσως ό,τι πιο λαχταριστό μπορεί να βγει από μια κουζίνα. Θεωρητικά, τα μακαρόνια είναι από τα πιο εύκολα φαγητά, υπάρχουν όμως και κάποια μικρά μυστικά που απογειώνουν το γευστικό αποτέλεσμα. Ακολουθούν μερικές συμβουλές, για να απολαύσετε τα ζυμαρικά όπως τους αξίζουν.

Περισσότερα: Μυστικά για απολαυστικά ζυμαρικά

 

ΕκτύπωσηE-mail

Εκθεση με καινοτομίες των αρχαίων Ελλήνων...

Γενικά - Διάφορα

Συντάχθηκε απο τον/την GStathopoulos 16 Οκτώβριος 2015

«Σε μια εποχή που όλοι συζητούν τι χρωστάει η Ελλάδα, είναι ωραίο να ταξιδεύουν εκθέσεις που παρουσιάζουν τι χρωστάει ο δυτικός πολιτισμός στην Ελλάδα». Ο Κώστας Κοτσανάς, επιμελητής και δημιουργός μιας από τις πιο ενδιαφέρουσες εκθέσεις της χρονιάς με τίτλο «Οι σημαντικότερες εφευρέσεις των αρχαίων Ελλήνων» (η οποία παρουσιάζεται έως τις 10 Ιανουαρίου στο Παράρτημα του Μουσείου Ηρακλειδών) είναι ένας άνθρωπος που έχει αφιερώσει τη ζωή του σε ένα έργο το οποίο αναδεικνύει άγνωστες μέχρι σήμερα πτυχές του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού.

Περισσότερα: Εκθεση με καινοτομίες των αρχαίων Ελλήνων...

   

Σελίδα 9 από 88